string(24) "maandelijkse-vogelmarkt-" Maandelijkse vogelmarkt

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Maandelijkse vogelmarkt

zondag 4 december 2011 09:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Cafe Royal te Mill

MAANDELIJKSE VOGELMARKT BIJ CAFÉ ROYAL IN MILL

Vanaf zondag 3 april is er iedere eerste zondag van de maand Royal’s vogelmarkt. In café Royal aan de Kerkstraat in Mill kunt u dan van 9.30 uur tot 12.00 uur vogels kopen. Als u vogels in wilt brengen voor de verkoop kan dat vanaf 9 uur. De vogelmarkt is iedere eerste zondag van de maand behalve in juli en augustus. Toegang is 1 euro per persoon.

Deze maandelijkse vogelmarkt wordt georganiseerd door Jan van den Broek uit Mill. “Mijn hele leven zijn vogels al mijn hobby,” vertelt Jan. “Ik bezoek ook vogelmarkten om vogels die ik uit eigen broed over heb te verkopen en zo kwam ik op het idee om zoiets in Mill te gaan organiseren. Vroeger hadden we dat ook bij café Vugts in Mill.” Volgens Jan is er veel belangstelling voor dit soort markten. “Ik heb al diverse reacties van liefhebbers om er maandelijks met vogels te gaan staan, maar ook particulieren die maar één of een paar vogels hebben kunnen er natuurlijk terecht.” Er komen kooien staan zodat iedereen de vogels aan kan bieden. “Alles wat vogel is kan er verkocht worden, maar geen kippen en duiven.”

De vogelmarkten in café Royal aan de Kerkstraat in Mill zijn op de volgende data:
Zondag 5 juni 09.30 uur Vogelbeurs café Royal Mill
zondag 4 september 09.30 uur Vogelbeurs café Royal Mill
zondag 2 oktober 09.30 uur Vogelbeurs café Royal Mill
zondag 6 november 09.30 uur Vogelbeurs café Royal Mill
Zondag 4 december 09.30 uur Vogelbeurs café Royal Mill

Wilt u meer informatie over de maandelijkse Royal’s vogelmarkt? Neem dan contact op met Jan van den Broek tel: 06-51189550. www.caferoyalmill.nl