string(12) "kermis-beers" Kermis Beers

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Kermis Beers

vrijdag 23 september 5504

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


te Beers 

Kermis in Beers 

Programma Café de Spijker

Vrijdag 21 september
Spaarkas Iichten & Kunst met Peren
Aanvang 21:00u
Het duo “Kunst met Peren” brengt voornamelijk repertoire uit de jaren 60 en 70 variërend van akoestische luisterliedjes tot aan stevige rocksongs. Kunst met Peren staat garant voor een avondje nostalgisch luisteren en swingen.

Zaterdag 22 september
Familiekermis

Zondag 23 september
Livemuziek van de band Remixx
Aanvang 16:00u
De band Remixx speelt in op de wensen van het publiek. De muziek gaat van Nederlandstalig naar disco en van dansmuziek tot aan top 40. Daarom behoort Remixx tot een van de meest gewilde bands in de wijde regio!

Maandag 24 september
Matinee met Dj Danny
Met live optredens van zanger Danny
Aanvang 16:00u
Dj Danny is een allround Dj met een specialiteit in de Nederlandstalige- en feestmuziek!

Programma 't Wapen van Beers

Van vrijdag 21 september t/m dinsdag 25 september is het weer kermis in Beers. ’t Wapen van Beers heeft een uitgebreid kermisprogramma samengesteld voor jong en oud. Op zaterdagavond is Allround Duo TORKEST vanaf 21:00 uur te gast in ’t Wapen van Beers. TORKEST is al jaren een begrip in de regio en is bekend met het verzorgen van gezellige kermisavonden. Jaarlijks zijn zij terug te vinden op het matinee bij café zaal de Bond op maandagmiddag. Zij verzorgen een avondvullend programma met Pop, Nederlandstalig, Rock, Feest en Top-40muziek. Wat zowel voor jong als oud zal aanslaan, kortom voor ieder wat wils.De zondagmiddag staat in het teken van ouderwetse gezelligheid. Tijdens deze middag zullen diverse “Smartlappen”-koren zorgen voor een kermissfeer met muziek van eigen bodem. Tijdens deze middag zullen 6 koren de middag voorzien van bekende meezingers. Evenals vorig jaar verwachten we een gezellige middag te organiseren.

Op maandag 24 september staat er vanaf 14:00 uur een café kermis op het programma. Vanaf 18:00 uur zal ’t Wapen van Beers veranderen in een Pianobar. Door het succes van vorig jaar zal ook dit jaar Peter Zwerver weer een bezoek brengen aan Beers. Peter Zwerver is een echte entertainer die open staat voor alle verzoekjes van de gasten (Ring of Fire). Met zijn zang- en piano-kunsten zal hij er weer een spetterende middag en avond van maken.

Vrijdag 21 september
Café kermis
Aanvang 21:00 uur

Zaterdag 22 september
TORKEST
Aanvang 21:00 uur

Zondag 23 september
Smartlappenfestival
Aanvang 13:00 uur

Maandag 24 sseptember
Pianobar met Peter Zwerver
Aanvang 18:00 uur