string(15) "wanroijs-gedoe-" Wanroijs Gedoe

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Wanroijs Gedoe

dinsdag 17 juli 2012 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


te Wanroij

Stichting VoHaCo heeft al jaren de regie in handen van het Wanroijs Gedoe. In het verleden lag het initiatief bij de WOV, Wanroijse Ondernemers Vereniging, welke dit een tiental jaren in successie organiseerde. Dit is ook de reden dat het op de dinsdag wordt gehouden i.v.m. met de sluitingsmiddag van de winkeliers.

Het Wanroijs Gedoe bestaat ten eerste uit een ruime opgezette braderie. Voor hobbyisten en verzamelaars, maar ook bedrijven en verenigingen die hun waren of diensten willen tonen op het Wanroijs Gedoe is er altijd een plekje te vinden.

Naast de braderie zijn er verschillende attracties, spellen en andere vormen van entertainment. Jong en oud kan de hele dag genieten van o.a. luchtkussens, de kraan waarmee omgeving van grote hoogte bekeken kan worden, brandweeracties, optredens, het gezellige horecaplein enz.

Dit jaar zal er ook een kinder-speelgoedmarkt zijn. Leerlingen van Basisschool de Hinkstap zullen hier hun spullen verkopen. Dit zal gebeuren op het grasveld achter de kerk. De spullen worden op de grond uitgestald, zodat iedereen er makkelijk bij kan. Ook kunnen kinderen zelfgemaakte spulletjes (bijv. sierraden, kaarten enz) verkopen.

Ook hebben we dit jaar een Open Podium bij de tent op het Horecaplein. Verschillende, voornamelijk Wanroijse, artiesten van alle leeftijden zullen daar een lied, dans of andere act laten zien. Volop entertainment voor en door jong en oud dus!

Wil je deelnemen? Kijk dan hier voor het inschrijfformulier www.vohaco.nl