string(18) "muziek-in-de-mais-" Muziek in de Mais

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Muziek in de Mais

zaterdag 4 augustus 2012 21:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


de ingang van het sportpark ‘De Berkte’ te Haps 

Kiwanisclub Land van Cuijk, nog bekend van de jaarlijkse Caribbean Soul Night in Cuijk en Muziek in de Maïs van vorig jaar, gaat weer aan de gang om geld in te zamelen voor diverse sportverenigingen in de gemeente Cuijk. Ook nu weer met een ludiek feest.

Het feest gaat net als vorig jaar niet plaatsvinden in een zaal of café maar in een perceel maïs.......
Laat je fantasie de vrije loop en stel je eens voor dat je op een grasveld staat, omringd door 3 meter hoge maïs. Onder de sterrenhemel en lekker beschut door die metershoge groene muur van maïsplanten. Dit is eenmalig en nog nooit vertoond en meer dan de moeite waard.
Dit feest is weer eens wat anders en: de opbrengst is voor het goede doel, de sportclubs.

Het maïsveld tegenover de ingang van het sportpark ‘De Berkte’ in Haps dient als plaats waar dit spektakel weer gaat plaatsvinden.
Het feest wordt gehouden op 4 augustus en begint om 21.30 uur en eindigt om 1.00 uur 's nachts.

Wij hebben de band 30EUROLIVE kunnen strikken om op die avond op te treden. De laatste jaren dé sensatie in het Nederlandse feesttenten- en zalencircuit. Van Friesland tot Limburg en van Zuid Holland tot Overijssel. Er is geen locatie waar de jongens van 30EUROLIVE geen diepe indruk achterlaten. Peter, David en Michiel hebben een missie tijdens elk optreden. ‘We gaan niet eerder naar huis voordat de tent volledig plat gespeeld is.’ En net als vorig jaar is ook DJ Yorit weer van de partij!

De toegangskaarten kosten € 10,- in de voorverkoop, nu via internet te bestellen. Ook op de avond zelf zijn wellicht nog kaarten verkrijgbaar (€ 12,50 aan de kassa), maar natuurlijk geldt: de ruimte in de maïs is beperkt dus vol = vol!

Kijk voor meer informatie over o.a. kaartverkoop op www.kiwanislvc.nl/muziekindemais