string(18) "hello-goodbye-band" Hello Goodbye Band

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Hello Goodbye Band

vrijdag 28 december 2012 21:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


in zaal Riche te Boxmeer

Vrijdag 28 december zal Hello Goodbye band voor de zesde opeenvolgende keer het jaar op muzikale wijze afsluiten in zaal Riche.

Het beoogde eenmalige optreden, eind 2006, ter gelegenheid van de sloop van het Boxmeerse gemeentehuis, smaakte voor zowel het publiek als voor de gerenommeerde muzikanten van de Hello Goodbye Band duidelijk naar meer. Waar een definitief Goodbye op zijn plaats leek, klinkt thans voor de vijfde maal op rij in zaal Riche, een overtuigend Hello. 

Voor wie het in deze regio nog niet weet: Hello Goodbye Band speelt met name nummers uit de jaren zestig van vooral hun eigen favorieten als Van Morrison, the Byrds, Bob Dylan, Shocking blue en Creedence Clearwater Revival. Flowerpower, beat, soul, country. Alles in stijl. Een uiteenlopend repertoire, van Beatlesharmoniën tot JeffersonAirplane-psychedelica, van de rauwe Tina Turner tot het gepolijste Procol Harum. Romantisch, intens, maar ook luchtig en swingend.

Hello Goodbye Band leunt op zijn twee vocalisten. Zangeres Rieany Janssen, een podiumpersoonlijkheid die ogenschijnlijk moeiteloos Janis Joplin afwisselt met Cher. Eric Devries, zanger gitarist, is met zijn typisch heldere stemgeluid al even treffend. De band bestaat verder uit: Rob Geboers toetsen, Gerald van Beuningen basgitaar en het al 32 jaar samen spelende Boxmeerse duo BJ Baartmans en Dominique Maassen op respectievelijk gitaar en drums.

Komt dat gewoon horen en zien.