string(29) "culture-comedy-award--try-out" Culture Comedy Award - Try Out

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Culture Comedy Award - Try Out

vrijdag 21 december 2012 20:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


in De Herberg (Noordkant 21) te Sint Anthonis

De Culture Comedy Award is inmiddels uitgegroeid tot de enige, serieuze stand-up comedy prijs van Nederland én België. Nieuwe talenten melden zich elk jaar aan om mee te strijden om de felbegeerde titel. Een festival waar nieuw talent de kans krijgt om zich te ontwikkelen en door te breken in het professionele comedy circuit.

De Culture Comedy Award richt zich volledig op de discipline stand-up comedy. Dit jaar wordt de prijs voor de tiende keer georganiseerd en is daarmee de langst bestaande en meest gerenommeerde stand-up prijs van de lage landen. De Culture Comedy Award onderscheidt zich doordat het een traject van training en begeleiding biedt aan de deelnemers. De halve finalisten krijgen workshops en een aantal try-outs aangeboden. Bovendien mogen alle finalisten meespelen in een tournee langs grote theaters in Nederland en België zodat zij direct het professionele comedy circuit kunnen proeven.

Meer informatie vindt u op de website www.comedyaward.nl of kunt u contact opnemen met Stichting Culture Comedy via info@comedyaward.nl.