string(32) "kaartverkoop-pronkzittingen-mill" Kaartverkoop Pronkzittingen Mill

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Kaartverkoop Pronkzittingen Mill

donderdag 27 december 2012 19:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


in café Royal te Mill

De pronkzittingen van SCM ’t Germelaand worden dit seizoen gehouden op vrijdag 18, zaterdag 19 en zaterdag 26 januari. Dit telkens vanaf 20.00 uur en dat voor het eerst in de theaterzaal van Myllesweerd. De kaartverkoop start donderdag 27 december (3e kerstdag) om 19.00 uur in café Royal in Mill. De deuren gaan om 18.00 uur open en kaartjes kosten 11 euro per stuk. Per persoon zijn 4 kaartjes verkrijgbaar in de voorverkoop. Voor de 11-plussers zitting van vrijdagavond 25 januari is geen voorverkoop.

Het worden weer speciale, spectaculaire en zeer gezellige pronkzittingen. De opening zal opnieuw een verrassende zijn, maar hoe en wat blijft tot de première zitting op vrijdag 18 januari geheim. Op het programma dit keer Frenkske, Duk zat, Mayke, ex-prinsen, Heddekkes, Bent Zonder Vent, Klien grut, dansmariekes, GerMills, BraVro’s, ex-prinsessen Bert en Robert en voor de 33e keer Jut en Jul. De Professors zingen er hun winnende Blerlied en de presentatie is in handen van Paul Toonen.

Wilt u naar deze pronkzittingen? Kom dan donderdag 27 december naar de kaartverkoop. De deuren van café Royal aan de Kerkstraat in Mill gaan om 18.00 uur open maar de kaartverkoop start pas om 19.00 uur. De eerste die aanwezig zijn hebben ook de eerste keuze bij het kiezen van de beschikbare kaartjes. Per persoon zijn 4 kaartjes a 11 euro verkrijgbaar. www.germelaand.nl