Deel dit artikel ‹ Terug

Zondag weer Op De Tôffel!

Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2013


Vierlingsbeek wordt aankomende zondag weer het tafereel voor Op De Tôffel! Het centrum van dit energieke dorp is weer voor een dag het podium voor een breed scala aan artiesten. Ook het weer lijkt mee te helpen om van de aankomende, een-en-twintigste, editie van Op De Tôffel er eentje te maken om ook echt weer vanouds voluit op de tafel te gaan dansen. 

Fresku, John Coffey en Mattanja Joy Bradley
Aan energieke optredens geen gebrek! Verdeeld over drie podia spelen dit jaar o.a. Fresku, John Coffey, Mattanja Joy Bradley, Dearworld, Smoking Chimneys, Joenis, Etan Huijs, Rilan & The Bombardiers, Beatrice van der Poel, Mozes and the Firstborn, Arno Adams, Ronnie Flex, Maison Du Malheur, Jeroen Kant, Town of Saints, Traumahelikopter, Milkbar, Tessa Rose Jackson, The Horse Company en The Pignose Willy's. 

Tijden
Wie speelt er waar, wanneer en waarom? Tja, op die laatste vraag ga je zelf het antwoord maar zoeken, met de eerste drie vragen helpen we je graag. De speeltijden voor Op De Tôffel zijn bekend. Je vindt ze op de programmapagina en ook kun je daar het blokkenschema vinden. Weet je precies wanneer je waar moet zijn. Maar waarom ook alweer?


Kortom, op zondag 23 juni 2013 wordt je vanaf 13.30 uur welkom geheten op het Vrijthof in Vierlingsbeek en van harte uitgenodigd de hele dag te komen genieten van al dat Op De Tôffel je te bieden heeft. Entree is gratis.

Meer informatie vind je op de website www.opdetoffel.nl. Gaat dat zien!