string(23) "kunstdorp-sint-anthonis" KUNSTDORP Sint Anthonis

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

KUNSTDORP Sint Anthonis

zondag 3 september 2017 11:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Op de Brink in het centrum van Sint Anthonis. 

Op zondag 3 september komen kunstliefhebbers niets tekort! Sterker nog: ze profiteren allemaal mee met het feit dat het alweer de 13e keer is dat er een toonaangevend kunstevenement is georganiseerd door de Kunstkring van Sint Anthonis.

Wat maakt dit ‘Kunstdorp’ evenement zo anders? Niet alleen de hoge kwaliteit en de jaarlijkse variatie van de deelnemende kunstenaars maar ook de unieke en schilderachtige locatie in het centrum van Sint Anthonis mag gezien worden! Op het grasveld van de Brink staat witte tenten met kunst voor zowel binnen als buiten en op het plein staan exposanten met unieke objecten en installaties. Dit artistieke buitengebeuren is een echte aanrader!
In het gemeentehuis presenteren de kunstkringleden hun werk. Het kunstaanbod dat deze levendige kunstkring wil tonen omvat o.a. een selectie van schilderkunst, beeldhouwen, illustratief werk, glaswerk, draadkunst, fotografie, textiel, smeedwerk. Sint Anthonis is die zondag omgetoverd in een podium voor kunstenaars en kopers en een locatie voor liefhebbers en kunstkenners.

Kortom een zondag vol kunstbeleving vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur!


Website:
www.kunstkring.com