string(73) "martijn-koning-try-out--voor-koning-te-rijk-in-theater-de-weijer-boxmeer-" Martijn Koning-Try Out - Voor Koning Te Rijk in Theater de Weijer Boxmeer

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Martijn Koning-Try Out - Voor Koning Te Rijk in Theater de Weijer Boxmeer

vrijdag 10 november 2017 20:15

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Martijn Koning doet het op zijn manier. Een microfoon, een kruk en wat glazen water - meer heeft hij niet nodig om anderhalf uur loos te gaan in stand-up comedystijl. 

Hij combineert rake one-liners met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid. Razendsnel manoeuvreert Koning door de wereld in zijn hoofd, die afwisselend, pijnlijk, herkenbaar en totaal absurd is, maar altijd onweerstaanbaar geestig. Een rode lijn? Daar doet hij weinig mee. ‘‘Ik doe sowieso iedere avond iets anders. Als ik elke avond hetzelfde doe word ik gek.” 

Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit.   Volkskrant  “Koning is een komiek waar de fabrikant van ritalin rijk van kan worden. Zo dendert hij van links naar rechts, van achter naar voren. (…) Het publiek is na anderhalf uur net zo bekaf als de komiek. Maar wel heel voldaan.”   Parool “Er staat ook een andere comedian op het podium. Energieker, scherper, hongeriger. Dat merk je vooral tijdens zijn heerlijke interactie met de zaal, die bijna elke keer tot een goedgeplaatste opmerking leidt."

10-11-2017
Entree: €17.50
Aanvang: 20:15
Info en kaarten

P.S. In combinatie met een kaartje voor een film-, muziek- of theatervoorstelling krijg je een mooie korting in ons restaurant De Heerlijkheid, vanaf 2 gangen: €24,95. Het theatermenu is enkel telefonisch te reserveren via 0485-574919.

Meer theater, muziek, films, en evenementen:
www.deweijer.nl/agenda