string(20) "wilbertoord-pakt-uut" Wilbertoord Pakt Uut!

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Wilbertoord Pakt Uut!

zaterdag 9 september 2017 21:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Festivalterrein in Wilbertoord

100% feestgarantie, bands & DJ’s bij Wilbertoord Pakt Uut
Wilbertoord – Op zaterdag 9 september organiseren de Peeltuffers vanaf 21.00 uur op het festivalterrein van Wilbertoord Pakt Uut een spetterende feestavond met live bands, DJ’s en 100% feestgarantie! Deze feestavond staat bekend als een echt tentfeest waar je geweest moet zijn. Een muziekshow met Motion Allround Coverband, Rock en lol band Canvas Rock’in Hoepma, DJ’s Sjors & Job en sfeeracties betekent volop gas geven, geen pauzes! Voor de snelle jongens en meisjes is er dit jaar een speciale après-ski Flugel & Pitcher bar!

Motion allround coverband is een jong en prettig gestoord gezelschap, met een repertoire van meer dan 100 nummers. Dit bruisende vijftal heeft al menig tentfeest, biercantus en kermis ‘onveilig’ gemaakt. Elke set van deze feestband bevat een hoog meezing en dansgehalte voor alle leeftijden. Deze muzikanten houden het liefst pas op met spelen nadat het publiek luidkeels heeft meegezongen, danste tot ze erbij neervielen en verzoekjes waargemaakt werden. Zo speelt de band regelmatig langer door om het ‘we want more’ geluid te temmen. Na verschillende geslaagde optredens ontstond de belofte; 100% sfeergarantie.

100 hits in 100 minuten

Naast Motion staan ook de dol dwaze bandleden van de rock en lol band Canvas Rock’in Hoempa op het hoofdpodium. Deze band selecteerde een uit een lange lijst met bekende feesttent-hits de 100 beste nummers om deze vervolgens samen te vatten in een 100 minuten durende vette live show! Met CANVAS in huis vliegen de nummers je in een sneltrein vaart om de oren. Een beetje zoals bij De Wereld Draait door, maar dan zonder Matthijs. Vergeet je luchtgitaar niet mee te nemen.
De entree is gratis! Er rijdt deze avond een WPU partybus door het Land van Cuijk.
Voor meer info check; facebook, instagram, of de website www.wilbertoordpaktuut.nl