string(15) "matinee-concert" Matinee Concert

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Matinee Concert

zondag 24 september 2017 15:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In het Schouwcafe van de Schouwburg in Cuijk. 

Matinee Concert 24 september Schouwcafé te Cuijk.

Samen met gemengd koor Eigenwijs uit Molenhoek en het salonorkest Symphonia uit Nijmegen, organiseert Zang Veredelt een Matinee Concert in het Schouwcafé van de Schouwburg in Cuijk.
Kaarten à € 8, incl. garderobe en pauzedrankje (€ 4 kinderen ), verkrijgbaar via: www.zangveredelt.nl/concert , info@zangveredelt.nl of tel.: 06-53176823 of bij een van de leden. Aanvang concert: 15.00 uur.

Zang Veredelt is opgericht in 1947 en is het enige 4-stemmige gemengd koor in Cuijk dat zich voornamelijk richt op de uitvoering van klassieke muziek. Daarnaast zingt het koor ook liederen van hedendaagse componisten en volksliedjes uit verschillende landen.
Het koor bestaat op dit moment uit 32 leden, jong en oud en staat al 25 jaar onder leiding van Frans van de Loo.
Wij maken regelmatig gebruik van projectleden maar de vereniging blijft continue op zoek naar nieuwe leden, bijvoorbeeld door het geven van een koorscholing, die dit jaar op 2 oktober weer van start gaat.
www.zangveredelt.nl info@zangveredelt.nl

Eigenwijs Koor uit Molenhoek is een enthousiast en eigentijds koor dat op een ontspannen manier een heel gevarieerd repertoire ten gehore brengt, meestal drie-, soms vierstemmig. Zo zingen we mooie, leuke en ontroerende nummers uit de pophistorie vanaf de jaren zestig tot nu, maar ook nummers uit musicals, wereldmuziek en gospels.
Het koor is opgericht in 2000 en bestaat uit ongeveer 30 leden (vrouwen en mannen). Het koor staat onder professionele leiding van Stephanie Bongers - van Werkhoven.

Symphonia, salonorkest uit Nijmegen is een orkest voor amateur-musici, die voor hun plezier (weer) met muziek bezig willen zijn. Symphonia jaagt niet op topprestaties, maar streeft naar harmonieus en soepel samenspel.
Het gemiddeld vijftien leden tellende orkest is in 1972 opgericht en kent de volgende instrumenten: viool, cello, piano, dwarsfluit, hobo, klarinet, saxofoon, hoorn en accordeon.
Het Salonorkest Symphonia speelt muziek uit het populair klassiek repertoire. Het omvat marsen, menuetten, walsen, operettemelodieën, tango’s en bewerkingen van populaire volksliedjes. Licht, maar niet simpel. Luchtig, maar niet oppervlakkig. Niet moeilijk, wel pittig.

Website:
http://zangveredelt.nl/?page_id=317 

24/09/2017 Van: 15.00 Tot: 17.00
CUIJK