string(32) "boxmeer-van-gogh-schilder-clinic" Boxmeer Van Gogh schilder clinic

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Boxmeer Van Gogh schilder clinic

zondag 24 september 2017 13:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Hotel Riche aan de Steenstraat in Boxmeer. 

U kunt deelnemen aan de ´Boxmeer Van Gogh clinic’!
Meld je aan, schilderen bij Hotel Riche in Boxmeer.
Eerste clinic is op zondag 24 september tussen 13.30 en 17.00 uur op het terras op het Wilhelminaplein tijdens de koopzondag.
Voor deelname max. 10 personen. Hiervoor heb je eigenlijk geen teken- of schilder- ervaring nodig. Je sluit je voor de gelegenheid aan bij het Van Gogh schildersatelier. Een bezoek aan de Riche Van Gogh Slaapkamer is onderdeel van de clinic. In een relaxte sfeer begeleidt ‘onze’ Vincent van Gogh je stap-voor-stap door het Van Gogh schilderij. Iedere deelnemer maakt een eigen variant. Je gaat naar huis met het eigen schilderstuk. Ook met de verfspullen zodat je thuis verder kunt oefenen - tot onze volgende Riche Van Gogh clinic!

Wij regelen alles wat je nodig hebt om te schilderen. Kom gezellig meedoen op zondag 24 september en geniet van een drankje, lekker schilderen en de entourage.
De kosten van deelname zijn € 25,00. Je ontvangt hiervoor een zelfgemaakt van Gogh schilderij, schilderspullen en een consumptie. Voor allen een exemplaar van de Riche brochure ‘Vincent van Gogh's bed’. Bij onverhoopt regenweer is het Van Gogh atelier overdekt of binnen.

Meld je aan via email info@riche.nl of tel 0485-578222. Wie zich persoonlijk bij Riche aanmeldt krijgt een gratis exemplaar van de pas uitgekomen fraaie tweetalige Riche brochure over de Boxmeerse Van Gogh Slaapkamer / The Bedroom.
De volgende clinic zal bekend gemaakt worden.

Initiatiefpanel Boxmeer
Van Goghschilderen Riche
www.vangoghboxmeer.nl
 
24/09/2017 Van: 13.30 Tot: 17.00
Hotel Riche Wilhelminaplein