string(19) "speelotheek-bouwdag" Speelotheek Bouwdag

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Speelotheek Bouwdag

dinsdag 12 september 2017 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In bibliotheek Gennep

Is jouw zoon of dochter gek op bouwen? Maakt hij/zij de mooiste dingen met bijvoorbeeld Lego, Knex of Kapla? Breng dan samen een bezoek aan de Speelotheek Bouwdag op dinsdagmiddag 12 september en maak kennis met TomTect! Verzin het en bouw het!

De bibliotheek van Gennep leent speelgoed en ontwikkelingsmateriaal uit via de Speelotheek. Tijdens de Speelotheek Bouwdag hebben we speciaal aandacht voor het constructiemateriaal. Dit materiaal draagt bij aan ontdekkend handelen, ruimtelijk inzicht, technisch inzicht, plannen, fantasie en succeservaringen. Het creëren van je eigen bouwwerk is voor alle kinderen een feest.

Met het materiaal ‘TomTect’ zijn er eindeloze mogelijkheden om te creëren. Met deze blokjes en verbindingen kun je alleen of samen de mooiste bouwwerken maken. Tijdens de Speelotheek Bouwdag in bibliotheek Gennep leren kinderen hoe je dit doet, natuurlijk kunnen ze ook zelf aan de slag. Is jouw kind enthousiast? Dan kan hij/zij TomTect lenen van de Speelotheek. Lenen in de bibliotheek is tot 18 jaar gratis!

Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen op dinsdag 12 september tussen 14.00 uur en 17.00 uur bibliotheek Gennep bezoeken om met TomTect aan de slag te gaan. Natuurlijk mogen ouders mee om te helpen en zelf te ontdekken.
Aanmelden kan via www.biblioplus.nl