string(22) "bourgogne-film-tasting" Bourgogne Film & Tasting

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Bourgogne Film & Tasting

zondag 5 november 2017 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Restaurant de Heerlijkheid De Raetsingel 1, 5831 KC Boxmeer


We gaan weer genieten van wijn! En niet zomaar wijn. De film Retour en Bourgogne neemt je mee in Franse sferen, waarop geïnspireerd onze chef Martijn ten Brinke heerlijke gerechtjes heeft voorbereid. Je kunt de film inclusief een proeverij van drie Bourgogne wijnen en drie bijpassende kleine gerechtjes bestellen voor een totaalbedrag van €29,50 of gewoon heerlijk naar de film komen natuurlijk, voor €7,50.

Om 14:00 uur is het mogelijk om je te laten informeren door Frans Bayens en wij beloven alvast: deze vinoloog weet werkelijk alles van de Bourgogne. Daarna neemt onze sommelier het van hem over. Hij kan je de rest van de middag alles vertellen over de wijnen die wij speciaal voor deze gelegenheid hebben geselecteerd en opengetrokken.

Retour en Bourgogne is een charmant drama over twee broers en een zus die met vallen en opstaan het wijnbedrijf van hun vader overnemen.
De film werd geschreven en geregisseerd door de Franse filmmaker Cédric Klapisch. Hij laat met zijn film zien dat de ambachtelijke wijnbouw een ware kunst is – een kunst die door Jean, Jérémie en Juliette begrepen wordt.

De Bourgogne is een kostbare wijnstreek, maar we willen je natuurlijk zoveel mogelijk laten proeven. Vandaar dat we zowel halve als hele glazen aanbieden en dat het mogelijk is om een proefje te nemen voor €1,-.

Voor deze keer is het natuurlijk mogelijk om zo'n goed glas Bourgogne mee te nemen in het filmtheater. De Film begint om 15:00 uur, de Tasting met de gerechtjes volgt direct daarop, iets voor 17:00 uur.

Meer informatie?
www.deheerlijkheidboxmeer.nl
www.facebook.nl