string(21) "concert-yentl-flavour" Concert Yentl Flavour

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Concert Yentl Flavour

zondag 26 november 2017 16:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Kapel van het Kloosterhuis, Grotestraat 69, Sambeek

Yentl Flavour op 26 november in Het Kloosterhuis in Sambeek

Veel kleine muziekgezelschappen maken de keuze voor één genre, voor andere groepen is dat te beperkend. Yentl Flavour is zo'n groep. Jiddische zang, instrumentale klezmer, Iers en klassiek, het trio brengt het allemaal.

Melancholie, humor, klanken van liefde, geluk en wanhoop zorgen voor afwisseling in stijlen en sfeer bij het optreden van Yentl Flavour.  Ierse ballades, Jiddische melodieën, Spaans temperament, een Franse chanson en zeker ook eigen werk vormen, samen met een enkele instrumentaal nummer, bij dit optreden een geheel dat dient als raamwerk voor een verhaal dat zich ontrolt. Yentl Flavour speelt en zingt over de vele kanten van het leven.

Yentl Flavour bestaat uit drie muzikanten die uit verschillende tradities komen, maar in de loop van de vier jaar dat zij nu bestaan als trio, sterk naar elkaar toe zijn gegroeid.  Anna Maria Roos zingt, Allert van der Heijden speelt gitaar en Lizelore Molier viool.

Het concert begint om 16 uur. Vanaf 15.30 uur is de kapel open en kunt u een bezoek brengen aan het kleine museum over het leven van de zusters die het klooster vroeger bewoonden. Entree is € 8,-, inclusief een drankje na afloop. U kunt reserveren via info@hetkloosterhuis.nl

Website:
www.hetkloosterhuis.nl