Deel dit artikel ‹ Terug

Ook in 2017 groots Prinsentreffen Land van Cuijk in Mill

Geplaatst op: maandag 9 januari 2017


In het weekend van 26 februari 2017 is het weer carnaval. Dat duurt nog even. Maar toch is de werkgroep rond het Prinsentreffen Land van Cuijk alweer in volle voorbereiding. Op donderdagavond 9 februari zullen namelijk alle dors(t)lustige hoogheden via diverse ludieke spelen laten zien wie er helemaal klaar is voor carnaval 2017. Dit alles in Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Alle dors(t)lustige hoogheden en hun gevolg uit het Land van Cuijk worden hiervoor uitgenodigd. Dit is voor het zesde achtereenvolgende jaar dat dit in ’t Lagerhuis gehouden wordt.

Uitnodiging
Alle carnavalsverenigingen uit het Land van Cuijk hebben ondertussen een uitnodiging ontvangen voor dit Prinsentreffen Land van Cuijk. Mocht u als carnavalsvereniging deze niet ontvangen hebben of nog vragen hebben, neem dan contact op met:

Team Prinsentreffen via tel. 0485-470737 of info@lagerhuismill.nl

Het Prinsentreffen Land van Cuijk is alleen toegankelijk voor de aangemelde dors(t)lustige hoogheden en hun gevolg. De organisatie is in handen van José van Oijen, Bertie Lukassen, Martin Nabuurs en Stephan en Patrick Weren. www.lagerhuismill.nl