Deel dit artikel ‹ Terug

Oproep om te kiezen voor het nieuwe Prinsenpaar!

Geplaatst op: dinsdag 21 maart 2017


Helaas zit carnaval 2017 er weer op. In Mill bij het Germelaand kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagde, supergezellige carnavalstijd met diverse hoogtepunten. Zoals het jubileum jaar van de Foekepot, wat erg goed gevierd is. Trots zal de Foekepot zijn op hun jeugdheersers, Prins Mike I, Prinsen Wies en Narrin Anouk. Zij hebben er mede voor gezorgd, dat de carnaval prima verlopen is voor de jeugd. En ze kunnen terugzien op een fantastisch jubileum. Wat zeer zeker geweldig voor de Foekepot was, was ook de presentatie van de nieuwe carnavalswagen waarop het Jeugdprinsenpaar met de Narrin tijdens de optocht de hele tijd hebben staan stralen.
De Boerenbruiloft was ook een groot feest met Boer Ties (Bas de Veer) en Boerin Anna (Wendie de Veer Wijdeven) als boerenbruidspaar. Het was een happening voor hen om nooit meer te vergeten.

De Jongkers (Thomas van Hout en Edo Sprokholt) waren uiteraard ook bij zeer veel gelegenheden van de partij en hebben zich van hun allerbeste kant laten zien. Ook zij hebben er samen een onvergetelijke carnaval van gemaakt.

Het Prinsenpaar, Prins Marco II (de Klein) en Prinses Marijke, kan terugzien op een fantastisch seizoen. Voor hen waren er ook heel veel hoogtepunten, en hebben ze veel plezier en lol gehad. In ieder geval was het voor hen een tijdperk, waar ze voor de rest van hun leven, dierbare herinneringen aan overhouden.

Maar al zijn we allemaal alweer overgegaan naar de orde van de dag, toch hebben we uw hulp nodig. Want alle Milenaren kunnen mee bepalen wie het komende carnavalsseizoen het nieuwe Prinsenpaar wordt. Hierover kunt een mailtje met kandidaten, waarvan u denkt dat het een geschikt prinsenpaar zal zijn, sturen naar de Prinsen begeleiding commissie. Dat zijn dit jaar Emil Minten, Judith van Mill en Geert en Angelien Manders. Het mail adres is: pkc@germelaand.nl 
www.germelaand.nl