Deel dit artikel ‹ Terug

Komende zaterdagavond Biercantus in Mill

Geplaatst op: maandag 23 oktober 2017


Al twee jaar op rij is de Millse biercantus een schot in de roos gebleken. Voor de commissie een reden temeer om ook dit jaar weer deze super gezellige avond te organiseren. Houd u van zingen en gezelligheid, dan is de Biercantus op zaterdagavond 28 oktober in de Theaterzaal van Myllesweerd voor u een aanrader. Dit jaar zullen er behalve Nederlandstalige nummers ook een aantal Engelstalige deuntjes in Myllesweerd ter gehore worden gebracht. Het is de bedoeling dat u uit volle borst meezingt.

De derde Millse Biercantus zit tussen een studentencantus en het Duitse Oktoberfest in. De studentencantus staat bekend om zijn strenge regels, de Duitse versie staat bekend om de Dirndls. Deze twee zaken zijn bij de Millse Biercantus geschrapt, het bier en de gezelligheid zijn echter gebleven. Wij als Biercantus-commissie zien u graag op zaterdag 28 oktober. Kaarten kosten € 5,00 per stuk en deze zijn te koop aan de balie van Myllesweerd, bij Café Royal en Café De Winkel. Kaarten zijn ook op de avond zelf te koop, maar dan betaalt u € 7,50 per kaartje. Op = op! De deuren van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill gaan om 20:00 open en de Cantus start stipt om 20:30.

Tip! Kijk ook eens op de facebook pagina. Tot 28 oktober zullen wij hier 2x een deel en winactie publiceren waarbij kaarten en bier te winnen zijn. Meer weten over deze en alle andere activiteiten van Stichting Carnaval Mill? Zie www.germelaand.nl