Burgemeester Wim Hillenaar van Maastricht te gast in podcast Groeten uit het Land van Cuijk

Nieuwsbericht van dinsdag 09 juli 2024

Op 1 juli 2023 werd Wim Hillenaar burgemeester van Maastricht. Maar voor die tijd was hij burgemeester in de gemeente Cuijk en daarna tijdelijk burgemeester van de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Daarnaast was zijn vader lange tijd burgemeester van de gemeente Boxmeer. Vandaar dat ook burgemeester Hillenaar niet mocht ontbreken in de podcast Groeten uit het Land van Cuijk.

In dit gesprek met Corné Kremers kijkt Wim Hillenaar terug op zijn tijd in het Land van Cuijk. Hoe hij geïnteresseerd raakte in de politiek, waarom hij burgemeester wilde worden en in de praktijk toch echt meer bestuurder is dan politicus. Natuurlijk vroeg Corné ook naar de verschillen tussen de gemeente Land van Cuijk en Maastricht en vertelt Wim wat men in het Land van Cuijk beslist moet gaan bekijken, maar ook wat men niet mag missen als men naar Maastricht komt. Techniek was in handen van Thijs van den Heuvel.

Groeten uit het Land van Cuijk is een podcast van Visit Land van Cuijk. In deze podcast hoort u gesprekken met bekende en bijzondere inwoners, maar ook schuiven er mensen aan die een andere relatie hebben met de gemeente Land van Cuijk. Deze podcast is via alle bekende podcastkanalen te beluisteren zoals bv Apple Podcasts en Spotify. Maar ook kan dit via de websites www.groetenuithetlvc.nl en www.visitlandvancuijk.nl