Deel dit artikel ‹ Terug

Kerstmarkt in de Jachthoorn zondagmiddag 17 december

Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017


Opbrengst geheel bestemd voor het KWF
Kerstmis is de tijd van samenzijn. Samenzijn met het gezin, familie, vrienden, met de mensen die je dierbaar zijn. In veel families wordt in de kersttijd ook het gemis gevoeld van degenen die er niet meer zijn. Iedereen kent uit zijn eigen familie of omgeving wel voorbeelden van mensen die ons ontvallen zijn. Kanker is een belangrijke veroorzaker van dit soort gemis. Hoewel we steeds verder komen in het bestrijden van de ziekte, vallen er nog jaarlijks veel te veel medemensen ten prooi aan deze meedogenloze ziekte.

Door onderzoek komen we steeds meer te weten over kanker: hoe ontstaat het, welke verschillende vormen zijn er, hoe kun je de ziekte het beste bestrijden. Onderzoek is hard nodig om de ziekte de baas te worden. Maar al dat onderzoek kost enorm veel geld. Bloembindster Marga Linders uit St. Hubert heeft kerststukken gemaakt. Kerststukken die je meerdere jaren kunt blijven gebruiken, maar ook eenmalige kerststukken met verse materialen die tot en met de feestdagen goed blijven. Ze zijn echt prachtig! Zondagmiddag 17 december organiseert Marga in de sfeervolle Jachthoorn in St. Hubert een kerstmarkt. Iedereen is welkom.

De opbrengst van de verkoop van de kerststukken gaat in zijn geheel naar het KWF voor de bestrijding van kanker. Daarmee hopen we in de toekomst mensen leven te geven die anders ten dode opgeschreven zijn.

De kerststukken kunt u kopen op zondag 17 december van 12.00 tot 18.00 uur in Gemeenschapsaccommodatie de Jachthoorn, Wethouder Lemmenstraat 13 in St. Hubert.

Waar: de Jachthoorn, St. Hubert
Wanneer: zondag 17 december
Hoe laat: van 12.00 tot 18.00 uur.