Weer of geen weer: Open dag bij ijs & spijs!
Op 23 maart vieren ze bij ijs & spijs in Haps de start van een nieuw ijsseizoen..ook als dat in de sneeuw moet! "Het weer zit ons nog niet mee", aldus Mark van Gaal, die zich sinds vorig seizoen SVH Meesterijsbereider mag noemen, "maar hier is het altijd weer voor een ijsje!"Op 23 maart is iedereen welkom tussen 13.00 en 17.00 uur voor een leuke middag.
Proef de nieuwe zomersmaken, bij aankoop van elk bolletje ijs een gratis bolletje van de tot nu toe nog geheime smaak. Neem een kijkje in de keuken, hoe worden chocolade-eitjes gegoten, 'Dolores', de grote knuffelkat komt langs en ook 'Eigen Deeg'!
Dus laat het sneeuwen, vriezen of waaien en kom een warm lentegevoel halen in Haps.
Zaterdag 23 maart vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur, er wacht u een warm welkom!
Meer ijs en spijs!