Locatie

Stichting SamenTuin Boxmeer
Van Speyk 135, 135
5831 LC Boxmeer

Meer informatie

Stichting SamenTuin Boxmeer nodigt iedereen uit voor haar allereerste SamenTuindag op zaterdag 17 augustus! De tuin aan de Veerstraat, die vorige zomer werd geopend, groeit en bloeit nu volop.

“Met deze SamenTuindag willen we laten zien dat iedereen welkom is. Van jong tot oud, van mensen met groene vingers en andere talenten tot mensen die in de tuin weer op krachten komen. Het is een mooie gelegenheid om te vieren wat we dankzij het enthousiasme van velen tot nu toe bereikt hebben,” zegt Brigitte Spiekman, voorzitter van de stichting.

Boordevol activiteiten

Van 11.00 uur tot 16.00 uur is er veel te doen in de tuin. Wat dacht je van een heuse tuinsafari? Ga op ontdekkingstocht met een expert door de tuin en leer over de flora en fauna die er leeft. Maar er is nog meer. Zo kan iedereen hun kennis testen in een quiz, zelf een bloemenboeket plukken voor een ander of kruiden leren herkennen én gebruiken voor bijvoorbeeld thee.

Kom ook en groei mee!

SamenTuin Boxmeer draait niet alleen om de tuin, maar ook om het verbinden van mensen. Tijdens de SamenTuindag is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Ook voor kinderen biedt het programma leuke activiteiten. Iedereen is welkom om te ontdekken wat de SamenTuin te bieden heeft!