Gildefeesten Oeffelt 2024

Locatie

Gilde Salvator Mundi Oeffelt
Brakelstraat 16
5441 BD Oeffelt

Meer informatie

Gildefeesten 7 en 8 september!!

Het komt steeds dichterbij. De voorbereidingen zijn in volle gang! Er is in dit weekend voor ieder wat wils!

Jeugdmiddag:

Op zaterdagmiddag 7 september wordt er van 14:00u tot 16:00u een jeugdmiddag georganiseerd. Alle jeugd uit Oeffelt en omgeving mag hier aan mee doen. Er komen allerlei luchtkussens, workshops, leuke spellen en uiteraard wordt er ook voor iets lekkers gezorgd.

Dorpskoning(in):

Wie wordt de allerleerste dorpskoning(in) van Oeffelt. Op dezelfde zaterdag wordt er ’s middags ook een dorpscompetitie schieten georganiseerd, voor vriendengroepen, families, verenigingen en ook bedrijven. Iedereen kan zich in viertallen inschrijven! Er zijn prijzen voor de viertallen en de individuele winnaars per viertal strijden mee voor de dorpskoning! Schrijf je in via salvatormundioeffelt@gmail.com of kijk ook op www.gildedagoeffelt.nl

Gildedag:

Op zondag 8 september is de gildedag! Er komen bijna 40 gilden naar Oeffelt. Er is een schitterende optocht door Oeffelt en daarna zal er op het feestterrein een massale opmars, een defilé en massale vendel- en trommelgroet zijn. ’s Middags zijn er wedstrijden schieten, vendelen, klaroen blazen, trommelen, kruisboogschieten, jeu de boules en standaardrijden. DJ Arno en ook Peer en Geer zullen deze middag de feesttent op zijn kop gaan zetten. ook is er een tentoonstelling van ons gilde, waar ook ons nieuwe gildeboek te koop is. Iedereen is van harte welkom!