Op Roets - Berghem

Locatie

Groei & Bloei Land van Cuijk en Limburg Noord
Provincialeweg 9
5835 CZ Beugen

Meer informatie

Op deze zaterdagochtend bezoeken we de tuin van Karin Vos in Berghem.

Karin zegt: "Ontdek onze tuin midden in het gezellige kerkdorpje Berghem bij Oss. Een vrolijke mix van verrassende hoekjes, levendige borders, knusse zitplekken en zelfs een paar moestuintjes. In elk seizoen is het hier genieten van de sfeer en afwisseling. Kom langs en ervaar zelf de gezelligheid en charme van onze tuin, midden in het hart van ons dorp. We verwelkomen je heel graag; de koffie staat klaar!"

Als aanvulling op dit bezoek is het ook mogelijk om een kijkje te nemen in het kleinschalig keramiek atelier van Riek Boeijen.

Mooie keramieken bloemen, vogels en fruit voor in de tuin of op de tuintafel. Riek werkt op bestelling, maar wellicht is het een idee om met een klein groepje een keer een workshop keramiek of decoupage te volgen.

Voor nu is een bezichtiging dus mogelijk tegelijk met het bezoek aan de tuin van Karin Vos.

We verzamelen om 09.15 uur op de carpoolplaats in Beugen: Carpool Boxmeer A77. We kunnen ons dan verdelen over de auto’s waarna we vertrekken naar Berghem.

De kosten bedragen € 2,00 per persoon (voor aanvang en contant). Reiskosten: chauffeur ontvangt € 0,25 per kilometer te verdelen over de inzittenden inclusief chauffeur. Bij opgave graag vermelden met hoeveel personen en of je vanaf de carpoolplaats mee gaat.

Aanmelden tot en met zondag 1 september bij Anita Peters: redactie@landvancuijk.groei.nl