Locatie

AV Sporting Boxmeer, start vanaf de Lemse Kuul,
Maasstraat 17
5826 AM Groeningen

Meer informatie

De 21e editie Contiweb Maasheggenloop - hardlopen door een uniek stuk natuur- en cultuurgebied nabij Boxmeer en Vierlingsbeek. Je kan een Halve Marathon lopen maar misschien vind je 5 en 10 kilometer ook goed. Het kan allemaal. Voor de jongste hardlopers (tot 5 jaar) is er een bambinoloop (250 meter), een 500m (6-8 jaar) en voor de junioren (9 tot 15 jaar) is er een jeugdloop (1000 meter).

Voor alle jeugddeelnemers is er een leuke herinnering en voor de podiumplaatsen 1, 2 en 3 een mooie beker. Voor de Halve Marathon en de 10 kilometer is er, voor zowel dames als de heren, een geldprijs van 100 Euro voor het verbreken van het parcoursrecord.

Wederom dit jaar is de mogelijkheid om in te schrijven als een bedrijfsteam. Lekker hardlopen met (tegen) je collega’s en geef als bedrijf het goede voorbeeld! Info via de link van de website hieronder.

Meer informatie zoals plaats, tijd en parcours vind je op de website van AV Sporting Boxmeer via deze link: https://www.avsportingboxmeer.nl/index.php?page=Maasheggenloop&sid=1.

Daar kan je ook zien hoe je kan inschrijven, of doe dit direkt via deze link: https://inschrijven.nl/form/2024091515375-nl

Tot ziens op zondag 15 september!