Cursus bloemschikken

Locatie

Groei & Bloei Land van Cuijk en Limburg Noord
Dorpsstraat 50b
5835 AJ Beugen

Meer informatie

In oktober start Groei & Bloei weer met de cursus bloemschikken voor zowel gevorderden als beginners. De cursussen wordt gegeven door Lieke Willems en Anita Peters. Lieke en Anita zullen de cursisten de vele kneepjes van het vak bijbrengen. De cursus omvat 8 lessen van oktober 2024 tot en met mei 2025 (1 les per maand).

Elke maand staat er een bijzonder en leerzaam thema centraal waarbij er verschillende bloemschiktechnieken aan bod komen.

Ook gaan we in op individuele wensen en ideeën van cursisten. Hierdoor kun je al je creativiteit in het bloemschikken stoppen en een eigen stijl gaan ontwikkelen.

De cursus biedt ook veel gezelligheid en is geschikt voor iedereen. Dus neem ook gerust je vriendin mee. Bij alle avonden wordt geleerd om van bloemen uit de tuin, natuur of de winkel een prachtig bloemstuk te maken.

Het cursusgeld is inclusief koffie/thee met wat lekkers. Ook steekschuim, binddraad, krammen en wikkeldraad is inbegrepen. De cursist zorgt zelf voor het gereedschap: snoeischaar, mesje, draadtang, voor de natuurlijke materialen zoals bloemen, blad en voor de ondergrond zoals een schaal, schotel, vaas.

De cursus voor gevorderden wordt gehouden op een dinsdag (data nader te bepalen). Bij voldoende deelnemers wordt de beginnerscursus gehouden op een woensdag. Bij onvoldoende aanmeldingen, sluit deze groep aan bij de gevorderden op dinsdagavond. De lessen worden wel apart gegeven.

Cursusgeld € 85,00 voor leden en € 100,00 voor niet-leden.

De cursus wordt gegeven in het Jeugdhuis in Beugen. Aanvang 19.30 uur tot 21.30 uur.

Informatie en aanmelden uiterlijk 9 september bij Karin Martens via de mail: Karin-Martens@hotmail.com