Muziektheatervoorstelling  ‘DE WEG’ door Ekatarina Levental

Locatie

Ontmoetingspunt 't Helder
Helderseweg 31
5825 CE Overloon

Meer informatie

Een vlucht die vleugels kreeg

Op vrijdag 4 oktober vindt in de bijzondere locatie van Ontmoetingpunt ’t Helder in Overloon een al even bijzondere voorstelling plaats. ‘De Weg’ is het verhaal over een tiener en haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Ekaterina Levental vertelt haar eigen verhaal, zingt en begeleidt zichtzelf op harp.

De regie is in handen van regisseur vormgever Chris Koolmees, de voorstelling is een productie van LEKS Compagnie.

‘De Weg’ staat voor een goed verhaal, een prachtige enscenering, een vurige vertolking, heerlijke muziek; dit alles ten bate van de sleutelzin van het verhaal en dat voor elke vluchteling geldt: ‘Ik denk dat ik mijn schaamte verloren heb’.

Ekaterina Levental regeert zaal en publiek. Deze voorstelling verdient de kleine zaal van elke schouwburg, van elk cultureel centrum. – Guido Lauwaert in Knack.be.

Ekaterina Levental studeerde zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en harp aan de Conservatoria van Enschede, Detmold (DE) en Rotterdam. Ze werkt als performer met diverse theater- en operagezelschappen in binnen- en buitenland. Daarnaast is ze zowel solo als in diverse bezettingen te horen op concertpodia in Nederland en België.

Meer informatie vindt u op www.leks.nu/de-weg/. De voorstelling duurt 75 minuten.

Vrijdag 4 oktober aanvang 20.00 uur € 20,00 incl. koffie/thee.

Kaarten via email bestellen via ’t Helder t-helder@ziggo.nl ondervermelding van naam, aantal, adres en telefoonnummer. Betaling graag contant aan de deur.

Locatie: Ontmoetingspunt ’t Helder, Helderseweg 31, 5825CE OVERLOON

Zie ook www.helder-overloon.com.