Locatie

MSD Animal Health
Wim de Körverstraat 43
5831 AN Boxmeer

Meer informatie

Op zaterdag 5 oktober organiseert MSD Animal Health samen met Marel van 10.00 tot 15.00 uur een gevarieerde dag boordevol proefjes, experimenten en technische activiteiten op het gebied van Wetenschap en Techniek. Speciaal voor kinderen, maar leuk voor jong en oud!

Op 5 oktober 2024 is het zover: Weekend van de Wetenschap. Marel en MSD Animal Health slaan speciaal voor deze gelegenheid de handen ineen in het bedrijfsrestaurant van MSD Animal Health. Dit evenement biedt kinderen tussen de 8 en 14 jaar en hun ouders een unieke kans om kennis te maken met de wereld van wetenschap en techniek. Kinderen en hun ouders zijn welkom in het bedrijfsrestaurant van MSD Animal Health aan de Wim de Körverstraat 43.

Experimenteren en leren over geneesmiddelen en vaccins?

Bij MSD Animal Health in Boxmeer houden we ons bezig met het ontwikkelen en maken van geneesmiddelen en vaccins voor dieren. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Op 5 oktober laten we het zien en gaan we van jou een echte wetenschapper maken! Troebele stof laten veranderen in heldere stof? Toveren met een pipet? Een productiepak aantrekken zonder iets aan te raken? Allemaal dingen die je bij MSD Animal Health kunt ervaren!

Marel

Bij Marel maken we machines die helpen bij het maken van lekker eten. Denk aan kip, vlees, vis en vegetarische producten. Vind je het leuk om erachter te komen wat erbij komt kijken om ons eten snel en veilig klaar te kunnen maken? Tijdens het Weekend van de Wetenschap kun je er meer over te komen weten!

Het evenement laat jongeren ervaren hoe veelzijdig een carriére in de wetenschap of techniek kan zijn. Het Weekend van de Wetenschap is op zaterdag 5 oktober in het bedrijfsrestaurant van MSD Animal Health aan de Wim de Körverstraat 43 in Boxmeer van 10.00 tot 15.00 uur. Vrij entree. Aanmelden is niet nodig.