Knillus LIVE! presenteert: Diva Turner (Tina Turner coverband) Knillus LIVE! presenteert: Diva Turner (Tina Turner coverband)

Locatie

MFA Knillus
Sint Cornelisstraat 18
5827 AL Vortum-Mullem

Meer informatie

Na het succes van de vorige (uitverkochte!) editie van Knillus LIVE! met SKUNK (Doe Maar Tribute), mogen we aankomende zaterdag weer genieten van een nieuwe editie van Knillus LIVE met de band 'Diva Turner'! Een avond met een muzikale reis vol met alle Tina Turner hits!

Zangeres Mariska Lunes wist op jonge leeftijd al dat ze zangeres wilde worden. Als een echte entertainer kreeg ze dan ook iedereen aan het dansen en stond snel bekend als veelbelovend zangeres en “de Haagse Tina Turner”!

Een optreden bij de Soundmixshow en een optreden bij het muziekprogramma Toppop zorgde voor meer bekendheid en daarna volgde talentenjachten als Popstars, The X Factor en My Name Is.

De Tina Turner tributeband Diva Turner is een volledige showband compleet met, toetsenist, saxofonist, gitarist, drummer, twee achtergrond zangeressen en saxofonist voor de ultieme Tina

Turner beleving!

De grootste hits zitten uiteraard in deze show zoals Proud Mary, Nutbush City Limits, What’s Love Got To Do With It, Private Dancer en nog veel