Open Dag IXON

Locatie

IXON
Zuster Bloemstraat 20
5835 DW Beugen

Meer informatie

Dit jaar viert techbedrijf IXON haar 10-jarig jubileum. Wat begon met een aantal medewerkers bij de tuinkassen in Overloon, is nu uitgegroeid tot een internationaal team van bijna 100 collega’s met het kantoor in Beugen als het centrale hart van de organisatie.

Wat doet IXON eigenlijk? IXON biedt een belangrijke tool voor machinebouwers om op afstand toegang te krijgen tot hun machines over de hele wereld. Er zijn wereldwijd meer dan 70.000 machines verbonden met het IXON Cloud platform. Daar zit natuurlijk nog een heleboel achter. Om daar meer over te leren organiseert IXON op 5 oktober een Open Dag.

Stan Smeets, organisator van de Open Dag vertelt: “Na al die jaren vindt IXON het tijd om de deuren te openen voor iedereen tijdens een Open Dag. "We zijn trots op wat we bereikt hebben en willen dit graag met iedereen uit de regio delen.”

Tijdens de Open Dag is een route uitgestippeld langs verschillende teams. Je wordt meegenomen in de geschiedenis, het heden en de toekomst van IXON, klanten worden uitgelicht, er zijn tech workshops en er is een echte robot in actie te zien.

Wil jij weten wat er allemaal gebeurt binnen hét techbedrijf van het Land van Cuijk? Dan hoopt IXON je op 5 oktober tussen 11.00 en 16.00 te zien op de Open Dag aan de Zuster Bloemstraat 20 in Beugen.