Jubileumvoorstellingen VEST in Sambeek

Locatie

Vortums En Sambeeks Toneel
Grotestraat 65
5836 AC Sambeek

Meer informatie

Vortums En Sambeeks Toneel (VEST) viert haar 50-jarig jubileum met een voorstelling voor het hele gezin

‘Oh-Uh!!….dit is niet het sprookjesbos....’

Zo heet de nieuwe voorstelling die VEST eind oktober ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum op de planken brengt. In tegenstelling tot wat de titel misschien doet vermoeden is dit geen sprookje, maar een klucht met een knipoog voor het hele gezin. De sprookjesfiguren die in het verhaal tot leven komen zullen wisselend tussen het jongere publiek en de volwassenen op de lachspieren werken. Neem dus zeker de kinderen mee naar deze gezellige gezinsvoorstelling en laat ze laagdrempelig kennismaken met toneel.

Het verhaal neemt u mee in het leven van professor Tsitnimedus en de boeven die het op zijn nieuwste uitvinding hebben gemunt. Het werd geschreven door Mirjam Ouwehand en is speciaal bewerkt voor de groep van VEST door Saskia Penris. De verschillende karakters samen maken het tot een hilarische voorstelling. De regie is net als vorig jaar in handen van Sas & Al.

Naast het toneelspel van VEST nemen er twee dansgroepen uit Sambeek deel en wordt het stuk muzikaal ondersteund door VG Tumult en zang uit Vortum-Mullem.

VEST heeft een primeur te pakken!

De voorstellingen in Sambeek zullen plaatsvinden in Duvelshof. VEST heeft daarmee een primeur te pakken. Het is namelijk het eerste evenement in Duvelshof, de spiksplinternieuwe accommodatie in Sambeek.

De voorstellingen zijn:

  • vrijdag 18 (19:00 uur) en zondag 20 oktober (14:00 uur) in Duvelshof te Sambeek
  • zaterdag 26 (19:00 uur) en zondag 27 oktober (14:00 uur) in MFA Knillus te Vortum-Mullem

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website of bij De Elsenhof en Pakhuus Peeters.

€ 12,- voor volwassenen (vanaf 13 jaar)

€ 8,- voor kinderen (t/m 12 jaar)