Locatie

Hotel Cuijk
Raamweg 10
5431 NH Cuijk

Meer informatie

Het wildseizoen gaat van start! 

De blaadjes vallen van de bomen, het regent vaker dan de zon schijnt en de winterjas kan weer uit de kast. Toch brengt de Herfst ook veel goede dingen met zich mee! Het wildseizoen gaat op vrijdag 15 oktober weer beginnen! Naast ons Live Cooking Dinerbuffet presenteren wij op zaterdag 21 oktober ook een Live Cooking Wildbuffet!

Datum: zaterdag 21 oktober 

Tijd: aanvang tussen 17.00 - 19.00 uur

Prijs: 42,50 per volwassene | 23,50 per kind (4 t/m 11 jaar) 

U kunt 2 uur gebruikmaken van het buffet.

Het buffet is inclusief frisdrank, huiswijn, tapbier, sappen, mineraalwater, koffie en thee.

Op het buffet worden er verschillende koude en warme gerechten geserveerd. Start het buffet met koude gerechten zoals gerookte hertenham. Liever een kop warme soep? Kies dan voor een heerlijke wildbouillon.

Op het buffet zal verder een wildgoulash en fazantpoten voor u klaar staan. De herfst biedt ook heerlijke groente gerechten zoals een zoete aardappelpuree, gegrilde pompoen en spruitjes met gebakken ui en spekjes. 

Daarnaast staan onze chefs voor u klaar om de lekkerste wildgerechten vers voor u te bereiden. Kies uit een gebakken eendenborstfilet met sinaasappelsaus, wildzwijnbiefstuk met rode wijnsaus of hertenrugfilet met cranberrysaus.

Het uitgebreide wildbuffet wordt afgesloten met een gevarieerd dessertbuffet met heerlijke zoete lekkernijen.

Reserveren kunt u via onze site, mailen naar info@hotelcuijk.nl of door te bellen naar 0485-335123.