Locatie

PROEFLokaal
Markt 1
5431 EC Cuijk

Meer informatie

Twaalf regionale bierbrouwerijen zullen hun biertjes schenken op het sfeervol ingerichte terrein op de Markt in Cuijk.

Ook bij deze editie van Bierfestival PROEFLokaal Cuijk staan een relaxte sfeer en genieten van heerlijk regionaal speciaalbier en hapjes weer centraal. We hebben weer 12 brouwers uit de regio op ons festival, met in totaal meer dan 60 verschillende speciaalbiertjes!

Het gaat om bij het trouwe publiek bekende brouwers als de Cuijkse Brouwbrigade, De Noest en Toebes uit Cuijk, De Brouwploeg uit Beugen, d’Ooijevaer uit Gennep, Gradoen uit Boxmeer, Kobold uit Malden, Muifel uit Oss, Graafsch Genot uit Grave, De Blauwe Knoop uit Mill, en Mannenpap uit Nijmegen. Nieuw dit jaar is Beetles Beer uit Beuningen.

Er is ook gedacht aan mensen die niet van bier houden: er zijn (al dan niet alcoholvrije) lokale cocktails, lokale wijnen en frisdranken te krijgen op het festival. Diverse regionale ondernemers verzorgen lekkere hapjes en snacks. 

Voor kinderen is er gratis limonade, een springkussen, glittertattoo’s en wat andere leuke activiteiten. Alle reden om op de Markt in Cuijk een gezellig feestje te komen vieren!

De entree van PROEFlokaal is gratis. Om speciaalbieren, wijnen en cocktails te proeven is een proefglas nodig. Voor €11,50 kun je een kaart ter waarde van een proefglas en 1 munt kopen bij Gall & Gall en Primera in Cuijk. 

Op de dag zelf kosten kaarten €12,50. Losse munten €3,50 per stuk; daarmee kun je drankjes en eten kopen op het festivalterrein. 

Op de website is meer informatie te vinden over het festival. Tot dan!