image-1725093975589.jpg

Locatie

Donne Cantare
Kerkstraat 12
5431 DS Cuijk

Meer informatie

De San Salvatorkerk biedt een prachtige akoestiek die de zang van het koor goed tot zijn recht zal laten komen. Het concert belooft een prachtige muzikale reis door o.a. de seizoenen te worden, met een rijk repertoire van bekende componisten.

Het publiek zal worden verrast door een selectie van liederen, variërend van stukken van Mendelssohn en Holst tot werken van Mozart, Rheinberger, Webbe, Fauré en Haydn.

Kom en geniet van een middag vol prachtige muziek die de schoonheid van de seizoenen tot leven brengt. Laat je meevoeren door de harmonieën van Donne Cantare, begeleid door Marga Arendsen op orgel en Alex van de Zand op piano.

Naast het optreden van Donne Cantare, zullen ook het Trio Sint Agatha, het duo Flaya met handpan en Line met de bansuri optreden, waardoor deze middag een ware viering van muzikale diversiteit wordt.

Het Trio Sint Agatha zal aria's vertolken van meesters als Purcell, Scarlatti en Georg Friedrich Händel. Zij presenteren een programma vol hemelse muziek en klassieke meesterwerken.

Laat je betoveren door de zuivere stem van de Oeffeltse Kathelijne Mutsaarts, de prachtige begeleiding van Marga Arendsen op orgel, en de melodieuze tonen van Sarah Schendeler op fluit. Dit concert biedt een unieke gelegenheid om te genieten van meesterwerken uit de barokperiode, uitgevoerd door musici uit de regio.

Het duo Flaya neemt je mee op een muzikale reis met de mediterende geluiden van de handpan. Laat je meevoeren door de rustgevende en inspirerende muziek.

Line voegt een extra dimensie toe aan het concert met de zachte en melodieuze tonen van de bansuri, een traditionele Indiase bamboefluit. Haar spel is voor alle liefhebbers van wereldmuziek en meditatieve klanken.

Het herfstconcert belooft een middag vol prachtige muziek en buitengewone talenten te worden.

Mis deze muzikale middag niet en breng familie en vrienden mee om samen te genieten van een onvergetelijk concert. We hopen u daar te zien!

13 oktober 2024

Tijd: 14,30 uur , kerk open 14.10 uur

Locatie: San Salvatorkerk, Kerkplein 2 te Oeffelt

Toegangskaarten à € 10 (inclusief consumptie in de pauze) zijn verkrijgbaar bij de ingang van de kerk. Uitsluitend contante betaling.