Locatie

Stadsmuseum Grave
Elisabethstraat 10a
5361 HK Grave

Meer informatie

Vanaf 24 oktober verzorgt schilder en docent Diederik Grootjans op zes dinsdagochtenden schilderlessen voor beginners en gevorderden in het Stadsmuseum Grave. Elke bijeenkomst zal gewijd zijn aan een ander onderwerp. Het stilleven, portret, landschap, stadsgezicht. In de zes lessen besteedt de docent aandacht aan vorm, licht en donker contrast en kleurgebruik.

Diederik Grootjans schildert al meer dan veertig jaar. Hij maakte er zijn beroep van. Hij woont en werkt in Nijmegen. Grootjans is vaak aan het werk in zijn atelier, maar ontmoet ook graag mensen. Daarom geeft hij lessen die voor iedereen bedoeld zijn; iedereen die (beter) wil leren schilderen en tekenen.

De cursus begint op dinsdag 24 oktober van 10 tot 12 uur. 28 november is de laatste les. De materialen, acrylverf op paneel, op canvasboard of op papier zijn bij de cursus inbegrepen. Je kunt ook eigen materialen meenemen. Kosten zijn 150 euro voor zes lessen, er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen. Opgeven/info via beheer@stadsmuseumgrave.nl