Wilbertoord Pakt Uut

Locatie

Wilbertoord Pakt Uut
Wethouder Lindersstraat 88A
5455 GN Wilbertoord

Meer informatie

Het wordt weer super gezellig tijdens het plattelandsfestival Wilbertoord Pakt Uut. Traditiegetrouw trekt deze markt veel bezoekers en daarmee ook enthousiaste standhouders. Naast de kofferbakverkoop is er een programma voor jong en oud, een dagje uit voor het hele gezin! 

De organisatie stelt weer zo’n 150 verkoopplaatsen van 8x4 meter beschikbaar. Daarnaast is er een overdekte hobbymarkt door mensen die zelf mooie dingen hebben gemaakt en kunt u genieten van leuke kraampjes bij de regiofair. Denk hierbij aan oude ambachten, bedrukte t-shirts en producten uit de regio. Tussendoor kunt u genieten van de gezellige terrassen met live muziek met dweilorkesten, rockmuziek, een bigband, ierse muziek en meer. Om 18.30 uur vertrekken er een paar luchtballonnen vanaf het terrein, hiervoor zijn nog enkele tickets verkrijgbaar. 

Je kijkt je ogen uit. 

Voor de kinderen zijn er verschillende attracties: quadrijden, koe-knuffelen, schminken en het luchtkussen klimparcour. Verder kunt u dwalen over de oldtimershow met oude tractoren, vrachwagens, unimogs, bromfietsen, motoren en bijvoorbeeld oude salonwagens. Het cross terrein met zwarte cross demonstraties en hobby trekker-trek wordt weer spectaculair. Kortom je komt oren en ogen tekort.