image-1715778238787.jpg

Locatie

Cultureel Centrum Myllesweerd
Kerkstraat 3
5451 BM Mill

Meer informatie

Muziekcollectief Zand&Grind.

Liedjes met mondiale thema’s, klein dierenleed, liefdesverdriet en andere ongemakken, weemoed en afscheid, hoop en humor gevat in poëtische, romantische en vooral eigenzinnige teksten.

Kenmerkend voor de werkwijze van Zand&Grind is dat er, naast spelen van de eigen geschreven stukken, ook met wisselende gastmuzikanten en schrijvers gewerkt wordt. De voorstelling in Mill vormt daarop wel een uitzondering, alle liedjes worden dit keer door het collektief zelf uitgevoerd!

Ook worden er als “preview” enkele liedjes uit KIEZELS de nieuwste voorstelling gespeeld. Deze nieuwe voorstelling gaat in januari 2025 in de schouwburg in Cuijk in première.

Zand&Grind bestaat op 15 november uit: Toon Schambergen: gitaren, banjo en zang, Herman Verheijen: keyboard, accordeon, saxofoon, mondharmonica en zang, Ruud Muselaers: basgitaar, contrabas en zang, Jos Kuijpers: gitaren, slide gitaar, ukelele en zang, Peter Verdijk: gitaar en zang, Albèrt van Woerden: toetsen en zang, Toon Copier: drums, Nolly Muselaers, Trui Schambergen, Jacqueline Haerkens en Marijke Verdijk : zang. Thijn Moons en Toon Schambergen: geluidstechniek.