Locatie

Oelbroeck Sint Anthonis
Breestraat 1d
5845 AX Sint Anthonis

Meer informatie

Iedereen is welkom bij Crazy Springparadijs in Sint-Anthonis op 18 en 19 oktober in de herfstvakantie.

Een dag vol klauteren, klimmen, stuiteren en springen op een grote hoeveelheid spring- en luchtkussens. Weer of geen weer, het is altijd Crazy Springweer!

De springers die Crazy Springparadijs het vaakst bezoeken zijn de kinderen van de basisschool (groep 1 t/m groep 6). Al zijn jongere kinderen altijd welkom. Onze ervaring is dat later op de dag (na 13.00) de oudere kinderen zich melden en het springterrein dus ook drukker wordt.

Voor onze jongste bezoekers is er vaak ook ander vermaak te vinden behalve het springen. Zo bieden wij een ideale mix voor alle leeftijden!

Welke spring- en luchtkussens er op Crazy Springparadijs in Sint-Anthonis aanwezig zijn is nog een verrassing. Wel kunnen we melden dat er, om kinderen te prikkelen, veel verschillende springkussens en andere attracties aanwezig zijn. Hierbij kijken we zowel naar de avontuurlijke springers als naar de voorzichtige kinderen. Iedereen kan een leuke dag hebben op Crazy Springparadijs.

Het Crazy Springparadijs in Sint-Anthonis is een evenement dat bij alle kinderen in de smaak valt. Een dag klimmen, klauteren en springen op onze tientallen lucht- en springkussens voor €6,80 per kind (groepen van 15 personen en meer betalen €5,80)(ouders zijn gratis!). Jullie zijn van harte welkom bij Sporthal Oelbroeck te Sint-Anthonis.

​Schrijf je in via de ticketlink.