Locatie

Dag van het Paard
Dorpsstraat 29
5846 AB Ledeacker

Meer informatie

Op 17 augustus is het weer zover: de tweede editie van de Dag van het Paard in Sint Tunnis, een evenement dat inmiddels een geliefde traditie aan het worden is voor zowel de lokale gemeenschap als bezoekers van buitenaf. Dit jaar belooft een spannende dag te worden, met als hoogtepunt het kampioenschap voor ponyruiters. De voorbereidingen zijn in volle gang!

De Dag van het Paard biedt een breed scala aan activiteiten waarbij paarden en pony's centraal staan. Voor de jongste liefhebbers zijn er ponyritjes en Men clinic met Fell pony’s ,wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Het kampioenschap ponyruiter is echter de grootste trekpleister van de dag.

Bij het kampioenschap zullen jonge ruiters van verschillende leeftijden hun vaardigheden tonen in een reeks uitdagende proeven. Deze dag biedt een prachtig podium voor opkomend talent en stimuleert de jeugd om actief deel te nemen aan de paardensport. Het enthousiasme en de inzet van de deelnemers zijn inspirerend en zorgen voor een onvergetelijk spektakel. Sint Tunnis nodigt iedereen van harte uit om deze bijzondere dag mee te beleven. Zien wij jullie dan?

Ben je een ponyruiter uit het Land van Cuijk:

Dan mag je meedoen aan het gemeentelijk kampioenschap voor ponyruiters (klasse B t/m M2). Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van een vereniging en heb je geen startpas nodig. Voor het aanstormend talent organiseren we ook Bixie ponywedstrijden. Daarbij maak je kans op de Land van Cuijk motivatieprijs. Opgeven kan door een mail te sturen aan liekepotten@hotmail.com o.v.v. naam ruiter en pony, rubriek en klasse waarin je wil deelnemen.

Meer informatie is te vinden op: https://www.bruisendebrink.nl/