Zowwa Zuuver (gezelligheidskoor) Zowwa Zuuver (gezelligheidskoor)

Locatie

Zowwa Zuuver ( gezelligheidskoor )
Grotestraat 12
5841 AB Oploo

Meer informatie

Zondagmiddag 13 oktober “Festival van Gezelligheid” in Oploo

Op zondagmiddag Organiseert Gezelligheidskoor Zowwa Zuuver uit Oploo “Het festival van Gezelligheid”

Een Middag vol verrassingen en met een hoge amusementswaarde . Zo kunnen we verklappen dat op zal treden: Het altijd gezellige Zelfkantkoor uit Haps onder leiding van de enige echte “Hopse” dirigent Piet Thijssen. Dit koor zal u niet alleen laten horen wat muziek is maar ook laten zien welke gezellige sfeer dit gezelschap altijd meebrengt. Ook zal “Vur Sles” uit Rijkevoort onder leiding van Marij Wingens het podium betreden. Een koor dat al bijna 20 jaar bestaat en vol passie het publiek laat genieten van hun gezellig repertoire. Maar natuurlijk zal de organiserende club Zowwa Zuuver onder leiding van Jan Hendriks op deze gezellige middag ook niet ontbreken. We hebben het roer een beetje omgegooid en ons repertoire langzaam veranderd.

Een gezellig en gevarieerd programma en gemotiveerde leden die bijna geen repetitie overslaan. Een hele middag vertier met muziek van Jan Smit tot aan Het Goede Doel en alles wat hier tussen zit,

We sluiten deze middag af met de mannen uit Vianen ( De Kuukse Hei) Ze noemen zich de “Brabokéls“. Alleen de naam klinkt natuurlijk al fantastisch gezellig.. dus feest verzekerd.

Dit alles zal op zondagmiddag 13 oktober plaatsvinden in “De Oude Heerlijkheid” in Oploo. We beginnen om 13:30uur en het zal tot begin van de avond duren. Een leuke bijkomstigheid is dat de entree vrij is.