Locatie

Werkgroep kerstmusical Basisschool Leander
Breestraat 1d
5845 AX Sint Anthonis

Meer informatie

Os en Ezel geven een feest! Een knalfeest dat in de wijde omtrek van hun stal te zien en horen moet zijn! Kosten noch moeite worden gespaard om het tot een succes te maken. Ze hebben professioneel licht en geluid gehuurd, ‘DJ Sheep Doggy Dog’ komt draaien, de muizen van ‘Cateringpaleis Lolly’ gaan voor een geweldig buffet zorgen en de stal wordt opgeruimd zodat de dansvloer glimt en blinkt….

Maar dan komt ‘Mister Kuuk’ vertellen dat er, vanwege grote drukte in de stad, geen rookmachine en lichtshow meer beschikbaar zijn. De dansvloer wordt ineens bezet door ene ‘Joe’ en zijn hoogzwangere vrouw Mary, de DJ blijkt niet tegen harde geluiden te kunnen… Als dan ook nog de catering afhaakt en de schapen ‘wei-arrest’ krijgen en niet kunnen komen, hebben Os en Ezel een wonder nodig om het feest te laten slagen. Zou alles nog goed komen?

@deStal vertelt het prachtige kerstverhaal maar dan eens vanuit het perspectief van de dieren! @deStal is een humoristische, soms ontroerende, maar vooral een originele vertelling van het kerstverhaal waar het publiek nog lang over zal doorpraten!

Het is al meer dan 30 jaar een traditie dat de ouders van de leerlingen vlak voor kerst een musical brengen voor de kinderen van Basisschool Leander in Sint Anthonis.

Kerstmusical @deStal wordt op donderdag 19 december uitgevoerd. Vanaf 20:00 uur is de zaal open, aanvang van het stuk is 20:30 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Op vrijdagochtend zal het stuk voor de leerlingen van Basisschool Leander worden gebracht.